Openingstijden:

di. t/m vr. 9.30 - 17.00
za. 10.00 - 17.00
Maandag gesloten
info@ericazeist.nl
tel. (030) 695 33 49

• home

caravans

eriba
dethleffs
burstner
aanbiedingen
occasions
financieringsmogelijkheden

• voortenten

• vouwwagens

• tenten

• verhuur

• kampeer webshop

• Teun

• werkplaats

• Heeft u schade?

• stalling

Eriba Touring


Eriba Touring
vanaf € 16.495,-


Voor veel mensen de enige echte Eriba. Een Cult caravan met hefdak. Doordat er veel indelingen zijn, is er altijd een die goed bij u past. De Eriba Touring is de enige caravan de geproduceerd is met een frame van holle stalen buizen in de wanden. Hierdoor is de caravan stabiel in het rijgedrag, ijzersterk in gebruik en heeft hij een langere levensduur dan andere caravans. Ondanks het misschien zwaar lijkende stalen buizenframe is het toch een lichtgewicht caravan, de Eriba Touring 310 heeft bijvoorbeeld een ledig gewicht an 680KG!!!! En is hierdoor door bijna elke auto te trekken.

naar boven

Eriba Feeling


Eriba Feeling
vanaf € 17.925,-

De moderne en hippe variant van de hefdakcaravan. Met een strak design van zowel interieur en exterieur is dit echt een allemans vriend. In de Feeling range zijn 4 indelingsvarianten leverbaar. Alle gewilde indelingen zijn aanwezig in deze serie, 2 persoons lengte bedden, dwarsbedden en eenpersoonsbedden. Voor het nieuwe modeljaar is de Feeling geupgrade voor wat betreft de standaard uitvoering, en de prijs is gelijk gebleven! Dat is pas value for money. De Eriba Feeling heeft een basisprijs van € 17.925,-

Eriba Exciting


Eriba Exciting
vanaf € 17.280,-

De Exciting is het middelste model in de reeks van Eriba caravans. De Exciting is een volledig in Duitsland geproduceerde caravan met een hagelbestendig dak en aluminium zijwanden. Hierin zijn veel indelingsvarianten mogelijk. Voor 2015 is het model weer uitgebreid met een aantal nieuwe modellen waaronder de nieuwe Exciting 470 met Queensbed. Ook het gewicht is goed in de gaten gehouden en waar mogelijk bespaart. De Exciting is hierdoor een caravan die door veel auto’s goed te trekken is.

Eriba Nova-Light


Eriba Nova Light
vanaf € 19.100,-

Een mooie variant tussen de Eriba Nova caravan en de Feeling! Deze caravan heeft het beste van 2 werelden. Een laag gewicht als de Feeling, een hoog comfort als de Nova. De buitenmaten zijn gelijk aan de modellen Feeling, hierdoor zijn de meeste Nova Light modellen 2,17 breed, dit heeft een positieve invloed op het rijgedrag. In de Nova Light hebben we een aantal indelingen gelijk aan de Feeling behalve de Nova Light 465, dit is een model met een zitgroep aan de voorzijde en een lengte bed aan de achterzijde. De Nova Light 425 heeft een ledig gewicht van 935KG.

Eriba Nova GL


Eriba Nova GL
vanaf € 21.150,-

De geheel vernieuwde Eriba Nova GL staat vanaf nu bij ons in de showroom. Wederom een bijzondere caravan, niet alleen in uitstraling maar ook in kwaliteit. De vorige generatie was revolutionair, maar wordt nu overtroffen door de nieuwe. Met de nieuwste technieken aan boord, zorgend voor het hoogste comfortniveau. De Nieuwe generatie Eriba Nova caravans is voorzien van het door HYMER gepattenteerde RAUM+ systeem, dit zorgt er voor dat alle bankkasten en de ruimtes onder de bedden goed toegankelijk zijn omdat er geen electriciteitskabels, verwarmingsbuizen en waterslang doorlopen, deze zijn allemaal verborgen in een speciaal profiel waardoor het geen bergruimte wegneemt. Ook is de nieuwe Eriba Nova GL strakker van interieur geworden, hierdoor heeft hij een jonge en frisse uitstraling. De Eriba Nova GL 465 heeft een basisprijs van € 21.150,-


Eriba Nova SL


Eriba Nova SL
vanaf € 24.760,-

De Luxueuze variant van de Nova GL heet Nova SL. De Nova SL met zijn hoogwaardige klassieke interieur en fraai verlichtingsconcept is uniek in zijn soort. De Nova SL heeft alle luxe die de Nova GL ook heeft aangevuld met een aantal extra’s, hierdoor is voor de luxe kampeerder de Nova SL de juiste keus. Ook hierin zijn diverse mogelijkheden en indelingsvarianten. In de Wereld van de Eriba Nova is alles mogelijk van ALDE vloeistof verwarming met vloerverwarming tot extra luiken, dakramen, electrische apparaten en multimedia oplossingen Kmo naar onze showroom en laat u overtuigen door de nieuwe Eriba Nova SL.

Eriba Nova S


Eriba Nova S
vanaf € 34.250,-

De Eriba Nova S is het vlaggeschip van de Eriba Nova range. Deze super de luxe caravan is ingericht op veelvuldig gebruik ook buiten de traditionele kampeerseizoenen. Aan luxe zal u niets ontbreken, aan alles is gedacht. De rijke standaard uitrusting zorgt ervoor dat de caravan compleet is zoals de meeste van uw medekampeerders wensen. Ook hier zijn alle opties mogelijk. De Nova S is in een beperkt aantal modellen leverbaar en wordt in kleine series speciaal op klantwens voor u geproduceerd.• WEBSITE VAN ERIBA

Eriba Touring

Eriba Feeling

Eriba Exiting

Eriba Nova-Light

Eriba Nova GL

Eriba Nova SL

Eriba Nova S

Eriba
Eriba is het vlaggenschip uit de collectie die wij u als bedrijf kunnen bieden. Top kwaliteit in het hogere marktsegment, maar wel met veel verschillende modellen.

Dit alles vanaf de iedereen bekende Touring modellen, welke zeer bekend en geliefd zijn. Gevolgd door de Feeling welke de moderne interpretatie is van een hefdakcaravan. Hierop volgend de Exciting en de Nova Light. Daarna de Nova welke in 2015 geheel vernieuwd is en zelfs al diverse awards gewonnen heeft. De serie wordt gesloten door het vlaggeschip van Eriba, de Nova S.

De fabrikant uit het Duitse Bad Waldsee is vooruitstrevend maar wenst onder geen beding consessies te doen aan kwaliteit. In onze showroom hebben wij een representatief aanbod Eriba caravan opgesteld staan en kunnen wij u optimaal adviseren.