Openingstijden:

di. t/m vr. 9.00 - 18.00
za. 9.00 - 17.00
Maandag gesloten
info@erica-recreatie.nl
tel. (030) 695 33 49

• home

caravans

eriba/hymer
dethleffs
burstner
aanbiedingen
occasions
financieringsmogelijkheden

• voortenten

• vouwwagens

• tenten

• verhuur

• kampeer webshop

• Teun

• werkplaats

• Heeft u schade?

Het is nu wel heel voordelig om een nieuwe Eriba Nova Light of Eriba Feeling aan te schaffen! Profiteer van de aanbieding op diverse extra pakketten!

Eriba- Touring


Eriba- Touring - Legendarisch met cultstatus
vanaf € 15.875,-


Aërodynamische vormgeving, gering eigengewicht, compacte afmetingen alsook een bescheiden totaalhoogte door de oplossing met het hefdak, dat zijn eigenschappen, die op Touring-caravans van toepassing zijn.

naar boven

HYMER- Feeling -Cabrio-Feeling


Hymer Feeling
vanaf € 14.095,-

De ERIBA Feeling is de moderne interpretatie van de ideale caravan. Deze modellenreeks combineert de rijtechnische voordelen van de klassieke hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept en een aantrekkelijk sportief design. Nieuw is de Feeling 230, het kleinste hefdakcaravannetje met het grootste bed!

HYMER Exciting


Hymer Exciting
vanaf € 17.675,-

Met een chique design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de Eriba-Exciting jonge en jong gebleven caravanners in vervoering. Speciaal voor Nederland is er de Exciting NL uitvoering in de uitvoeringen 465 en 471 met een aantrekkelijk voordeelpakket.

HYMER Nova Light - Compacte comfort, voor hoge eisen.


Hymer Nova Light
vanaf € 19.290,-

Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compacte klasse bieden? De Eriba-Nova Light geeft hierop een volledig nieuw antwoord. Bij een opbouwlengte van rond de vijf meter kunnen er gemakkelijk tot vier mensen in verblijven – met veel bewegingsvrijheid en het hoogwaardige en kwaliteitsniveau van een Eriba-Nova.

HYMER- Nova- ‘Caravannen’ op uiterst luxueuze wijze


Hymer Nova
vanaf € 24.625,-

ERIBA Nova met een dynamische uitstraling en een perfecte vorm. Het buitengewoon soevereine design met de aantrekkelijke ronde vorm straalt noblesse uit. De achterbumper en de doorlopende rangeerbeugel hebben een mooie vorm en zijn functioneel. Voor passen uitzetbare ramen zich aan de ronde lijnen aan.


HYMER- Nova S - Pure luxe


Hymer Nova S
vanaf € 34.450,-

Een perfecte verschijning. Het exterieur in champagnekleurige lak met exclusieve carbondesign bestickering (optie) weerspiegelt de hoogwaardigheid van de Hymer Nova S. Ronde vormen verbinden het dak en de wanden met elkaar – een kenmerk van de vooruitstrevende technologie. Bijzondere accenten in de absolute topklasse• KLIK HIER OM ALLE MODELLEN VAN ERIBA/HYMER TE BEKIJKEN (IN EXTRA SCHERM)

• WEBSITE VAN ERIBA/HYMER

Eriba-Touring

HYMER Feeling

HYMER Exiting

HYMER Nova Light

HYMER Nova

HYMER Nova S

Eriba/Hymer
Eriba/Hymer staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit en duurzaamheid in kamperen.
Door de diverse modelreeksen is er voor elke kampeerder een geschikt product, of het nu gaat om de "Cult" Touring, de moderne Feeling, de jeugdige Sporting of de zeer luxe Nova, Nova GL of Nova S. Laat u beteveren door de wereld die Eriba/Hymer heet.

Genieten van vakantie en grenzeloze vrijheid. Stap binnen in de fascinerende wereld van Eriba/Hymer caravans. Beleef de momenten waarin u uw dromen kunt waarmaken. Onderga de innovaties op het gebied van design, technologie en unieke woonruimteconcepten.

Of u nu kiest voor de moderne Hymer Feeling modellen, de buitengewone Hymer Nova’s, Of de absolute topmodellen van de Hymer Nova S-serie, altijd kunt u er zeker van zijn van een volledig ontwikkeld en hoogwaardig voertuig in uw bezit te hebben. Daar staat Eriba/Hymer voor in.